Zásobník FILUX, A4, 2 listy, barva listů černá

Zásobník FILUX, A4, 2 listy, barva listů černá
Zásobník FILUX, A4, 2 listy, barva listů černá

Dodavatel:
Infofila

Cena: 149,- Kč
Cena po slevě:
98,- Kč

Listy zásobníku jsou tuhé, vyztužené lepenkou, oboustranně polepené černým albovým kartonem se zasunutými páskami z transparentní fólie. Pásky jsou pevně vypnuté a zamezují nežádoucímu posunu známek. Jednotlivé listy jsou opatřeny ochranným mezilistem. Vazba zásobníků je s klasickými knižními deskami, potahovanými plastovými koženkami v různých barvách a dezénech.

FILUX

* Vysoce kvalitní zásobníky pro bezpečné uchovávání poštovních známek
* Pečlivá ruční výroba, zasekávané pásky (nikoli lepené) a kvalitní materiál
* Pevné listy a kvalitní desky
* Dlouholetá tradice a obliba zásobníků značky FILUX po celém světě

Zásobníky na známky značky FILUX jsou ve společnosti PAPÍRNY BRNO a.s. vyráběny již od 60. let minulého století a vždy byly a dodnes jsou oblíbeny pro svou prověřenou kvalitu, vysoký standart provedení a vlastnosti, které maximálně ochraňují uchovávané známky. Proto zásobníky na známky FILUX používají filatelisté po celém světě.


Galerie:

Zásobník FILUX, A4, 2 listy, barva listů černá  Zpět













Články z magazínu Infofila.cz

Zlatá uncová medaile Abraham Lincoln proof
Série medailí amerických prezidentů pokračuje medailí věnovanou Abrahamu Lincolnovi. Původním povoláním právník, z větší části samouk a výborný řečník

Knižní publikace - 1150. výročie príchodu sv. Cyrila a Metoda na Veľkú Moravu
Nová kniha Slovenské pošty, luxusní provedení, pevná vazba, celobarevná, přes 142 stránek na křídovém papíru, A4.

Medzinárodný rok kryštalografie
Kryštalografia je veda, ktorá skúma usporiadanie atómov v tuhých látkach. Za základ slova kryštalografia môžeme považovať grécke slovo krustallos,

Slávne známky
Čierna penyovka - prvá známka sveta v nominálnej hodnote 1 penny vydaná vo Veľkej Británii 6.5. 1840.

Vaříme podle poštovních známek
K tomuto nadpisu mě inspirovala ukrajinská emise EUROPA z roku 2005. Škoda jen, že vše nebylo dotaženo do dokonalosti – uvedením postupu přípravy boršče


© 2002 - 2018 Zdeněk Jindra